Árpolitikánk

Tisztelt Érdeklődő!

A honlapon a termékeink  mellet általában azért nincsenek az árak feltüntetve mert a Forint/Euró árfolyamra és az üzemanyag árakra nincs befolyásunk, és ezek a tényezők szinte naponta változtatják a forint árakat.

Ahol mégis írtunk fel forintban árakat ott minden esetben tudni kell az árak forintban kifejezett értékét az Euro HUF árfolyam mozgása változtatja plusz illetve mínusz értelemben egyaránt.

Ezért megértésüket köszönjük és kérjük megrendelés esetén mindig érdeklődjön az aktuális áráról az adott terméknek.
Cégünk nem akarja kihasználni az árfolyam adta nem korrekt nyereségeket és direkt napi kapcsolatot ápol az olasz gyártó partnerekkel, így minden egyes konkrét érdeklődés esetében érvényesíteni tudjuk alku pozíciónkat feléjük, hogy elérjük a legkedvezőbb árakat.

Tisztában vagyunk vele, hogy a mai tudatos és körültekintő Vásárló él a XXI. század adta internetes lehetőséggel, és a legkedvezőbb ajánlatot megkeresi.

Amennyiben egy konkrét termékünkre valahol másutt kapott egy ajánlatot, kérjük, jelezze nekünk e-mailben vagy telefonon, és mi korrektül megmondjuk, hogy tudunk e kedvezőbb ajánlatot tenni, vagy sem.

Várjuk megtisztelő érdeklődését.